__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-tpl-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
mikael andersson

Föreläsning

Hitta motivationen i en föreläsning av Mikael AndersonEn föreläsning av Mikael lämnar ingen oberörd och ger dig nya perspektiv på hur det är att leva och hur du överkommer rädslor och hinder och han serverar sina insikter med både glädje och allvar.

Om du letar efter motivation i vardagen har Mikael Anderssons föreläsningar det så det räcker och blir över. Mikael tar i sina föreläsningar avstamp i sin egen livssituation.


Föddes man, som Mikael, utan armar och ben i det tidiga 1960-talets Sverige fanns det tyvärr inte många anledningar att känna sig hoppfull. Med enorm inre styrka och övertygelse lyckades han dock skapa ett fullvärdigt liv.

Mikael föreläser om sina egna erfarenheter av att mot alla odds skapa ett värdigt liv. En föreläsning av Mikael lämnar ingen oberörd. Han ger dig nya perspektiv på hur det är att leva och hur du överkommer rädslor och hinder och han serverar sina insikter med både glädje och allvar på ett sätt som både motiverar och känns.


Du möter både djup förtvivlan och obeskrivlig glädje och ser hur allt detta kan mynna ut i någonting bra.

Sedan 2001 har Mikael Andersson föreläst för 100 000-tals människor. Hans föreläsningar handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.


I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar han med ett smittande leende om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. Allvar och svårigheter blandas med humor och glädje i tvära kast.


Du kan förvänta dig en mycket personlig föreläsning där Mikael använder många exempel från livet och vardagen för att förmedla sitt budskap. Men inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats djupt.

”Jag vill förmedla något som påverkar och förändrar människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt"

Mot alla odds, född utan armar och ben...

...har Mikael Andersson alltid fått kämpa för vad andra tar för givet. Idag är han inte bara gift och har fyra barn, han är också egenföretagare och en av Sveriges och Norges mest populära föreläsare.

Fantastiskt gripande föreläsare som berör på djupet och lämnar avtryck i lyssnaren.

 • Det är en inspirerande föreläsning som både berör och lämnar avtryck i form av eftertanke och nya perspektiv på livet.
 • Ni får en inblick i ett liv som är unikt – hur det är att leva utan armar och ben och hur Mikael själv överkommit livets rädslor och hinder.
 • Glädje. allvar, inspiration och motivation är ledord för Mikaels föreläsningar.
 • Under en Mikael Andersson föreläsning stimuleras du till reflektion och eftertanke.

  En Mikael Andersson föreläsning är inte baserad på forskningsresultat eller teoretiska modeller. Han har ingen ambition eller avsikt att ge några enkla svar och färdiga lösningar till publiken. Men ingen lämnar rummet utan att bli djupt rörd. Mikaels föreläsningar påverkar och förändrar många människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt.


  Mikael Andersson har föreläst för hundratusentals människor och hundratals företag såsom AstraZeneca, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ericsson, ICA, Volvo, Posten, SEB, IKEA, Stadium, Skatteverket, Handelsbanken och många kommuner, fackföreningar etc.


  Under en Mikael Andersson föreläsning stimuleras du till reflektion och eftertanke. Du möter det mörka, svåra och smärtsamma, men också det ljusa, starka och positiva. Du får med dig hopp, glädje, kraft och inspiration.

  Boka en föreläsning med Mikael Andersson